Stijlvolle Doosletters

Met unieke doosletters valt uw bedrijf altijd op! Een doosletter is eigenlijk niets meer dan een letter die gemaakt is van een doos en een deksel, maar biedt een enorme toegevoegde waarde. U heeft de keuze uit verschillende lettertypes en kleuren. Zo is er altijd een doosletter die past bij uw huisstijl. Bovendien straalt u met onder andere de energiebesparende LED-verlichting uit dat u aanwezig bent en zal iedereen de naam van uw bedrijf gaan herkennen.

Met LED-verlichting zorgt u voor extra aantrekkingskracht en bent u ook in het donker zichtbaar en herkenbaar. Handig voor de mensen die ‘s avonds langs uw bedrijf lopen! Dankzij het 3D-effect van de doosletters zijn deze goed leesbaar en met de opvallende verlichting spat uw bedrijfsnaam of boodschap van de gevel.

Doosletters in uw stijl

Bij Deniz Print, Sign & more vindt u altijd doosletters die helemaal aan uw wensen voldoen. De doosletters zijn verkrijgbaar in verschillende lettertypes en RAL-kleuren en hebben een robuuste aluminium behuizing.

Bovendien sluiten de verlichte delen van de hoge kwaliteit acrylaat naadloos aan en geven de doosletters een strakke en professionele uitstraling. En straalt u professionaliteit uit, dan krijgt u meer naamsbekendheid én zal de merkwaarde van uw bedrijf stijgen.

Alleen logo of symbool?

Ook dan kunt u terecht bij Deniz Print, Sign & more! Wij leveren vormbakken waarmee u elke gewenste vorm kunt laten maken.

Maak een afspraak

Boost je gevel

en creër meer impact!

  • Keuze uit 2 series, Basic of Lux

  • Meer dan 20 soorten profielen

  • Letterhoogte tussen de 20 en 100 cm

  • Aluminium profiel in elk gewenste RAL kleur

  • Verlichte delen van acrylaat met hoge kwaliteit

  • Ingebouwde LED verlichting

  • Keuze uit losse letters of professionele montage

Waarom doosletters van Deniz?

Door de meer dan 25 jaar ervaring van Deniz Print, Sign & more weet u zeker dat u altijd een advies op maat krijgt waarbij de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf wordt verhoogd. Wij komen bij u langs zodat wij u kunnen adviseren welke doosletters het beste bij uw bedrijfspand passen. In dit advies nemen wij onder andere de visie van uw bedrijf, het logo en de omgeving waar uw bedrijf is gevestigd mee.

Ook staat service bij ons hoog in het vaandel: u heeft maar liefst drie jaar garantie op de doosletters en het eerste jaar is het onderhoud gratis. Bovendien hoeft u verder zelf niets te regelen: de vergunningsaanvraag regelen wij voor u.

Opvallende doosletters met LED

Hieronder ziet u verschillende profielen van doosletters. Klik op de betreffende doosletter en u ziet de bijbehorende specificaties. Wenst u meer gedetailleerde informatie, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

Kies een doosletter profiel

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Fill out my online form.